Trüflü Patates

ByTaner
0


 

 alzemeler

-

4 kişi

+

donuk patates

500 gram (g)

parmesan, (rendelenmiş)

1 su bardağı

tuz

1 tatlı kaşığı

Calve Trüflü Mayonez

4 yemek kaşığı

frenk maydanozu, (ince kıyılmış)

1 demet

Trüflü Patates Nasıl Yapılır?

5 Adım

1

Orta boy bir tencerede ayçiçek yağını orta ateşte ısıtın.


2

Patatesleri yaklaşık 8', 2 partide kızartıp derin bir kaba alın.


3

Üzerine mayonezi sıkıp, tuzu ekleyin. Kabı sallayarak karıştırın.


4

Mayonez patatesi sıcağı ile eriyip, üzerini kaplayana dek sallayarak, patatesleri ezmeden karıştırın.


5

Üzerine parmesan ve maydanoz ile servis edin.

Katogori

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!